CPN na Drugarijadi

Od 18. do 23. septembra CPN je na Kopaoniku učestvovao na Drugarijadi koju organizuje Fondacija Novak Đoković

Foto: Fondacija Novak Đoković

Foto: Fondacija Novak Đoković

Od 18. do 23. septembra na Kopaoniku je održan Kamp prijateljstva – Drugarijada u organizaciji Fondacije Novak Đoković, a u programu je učestvovao i Centar za promociju nauke. Petu godinu za redom Kamp je okupio učenike isturenih odeljenja od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Na Drugarijadi je ove godine učestvovalo oko 160 učenika i 20 učitelja iz Sokobanje, Požege, Ćuprije, Vranja, Paraćina i Užica.

Među brojnim sportskim, umetničkim i edukativnim aktivnostima, ove godine deo sadržaja pripremio je i Centar za promociju nauke. Učesnici Kampa su prisustvovali projekcijama u CPN Planetarijumu, pohađali matematičke radionice, a premijerno za njih izveden je i novi CPN program Naučni šou.

Foto: Fondacija Novak Đoković

Foto: Fondacija Novak Đoković

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2017/18. Centar za promociju nauke predstavlja jedanaesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI