CPN na konferenciji Kreativne Evrope

U okviru konferencije ”Digitalni alati u kulturi”, održane 28. i 29. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu,

1179432_Kinoteka_003

Centar za promociju nauke je predstavio svoja iskustva i rezultate ostvarene kroz učešće u projektu ”Evropska mreža digitalne umetnosti i nauke – Art & Science”. Konferenciju je organizovao nacionalni Desk Kreativna Evropa pri Ministarstvu kulture i informisanja Republike Srbije, uz učešće i predstavljanje dvadesetak nacionalnih inicijativa, projekata i praksi. O projektu je ispred Centra govorio Dobrivoje Lale Erić, rukovodilac Sektora za međunarodnu saradnju i nacionalni rukovodilac ovog projekta.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI