CPN u Petrovcu na Mlavi

Predstavnice CPN-a posetile su 26. jula Ranovac i Petrovac na Mlavi gde će biti otvoreni ogranak Naučnog kluba Smederevo i Park naukeNaucni klub Ranovac (5)

Centar za promociju nauke i Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo u sredu, 26. jula, finalizirali su svoje dogovore oko otvaranja ogranka Naučnog kluba Smederevo u Ranovcu i izgradnje Parka nauke u Petrovcu na Mlavi.

O budućem izgledu i uređenju kluba, ali i o aktivnostima koje će se odvijati kako u klubu, tako i u Parku nauke, sa predsednikom Skupštine opštine Petrovac na Mlavi, Milančetom Aćimovićem, i direktorkom OŠ ”Jovan Šerbanović” u Ranovcu, Vesnom Šubert, razgovarale su Ana Klobučar i Mirjana Utvić iz Centra za promociju nauke i Darije Janošević iz RC Smederevo.

Nakon škole, predstavnici CPN i RC Smederevo obišli su i buduću lokaciju Parka nauke u Gradskom parku pored Mlave. Park nauke će biti lociran u neposrednoj blizini Gimnazije i OŠ ”Bata Bulić”.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2017/18. Centar za promociju nauke predstavlja jedanaesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI