CPN u Vrnjačkoj Banji

U četvrtak 6. jula u Vrnjačkoj Banji predstavnici Centra za promociju nauke sastali su se sa direktorima mreže Centara za stručno usavršavanje

vrnjackabanja

U četvrtak 6. jula u Vrnjačkoj Banji predstavnici Centra za promociju nauke sastali su se sa direktorima mreže Centara za stručno usavršavanje.

Na sastanku su predstavljeni novi članovi tima: v.d. direktora dr Jovan Trifunović, Ana Klobučar, koordinatorka mreže Naučnih klubova, dr Dubravka Vejnović, zadužena za povezivanje naučno-istraživačkih organizacija, lokalnih samouprava, privrede i međunarodnih fondova, i Slobodan Jevtić, rukovodilac Sektora za pravne, finansijske i opšte poslove.

Takođe, na sastanku su predstavljeni rezultati Javnog poziva Centra, a diskutovalo se i o aktivnostima vezanim za parkove nauke i o predlozima budućih zajedničkih akcija kao što su Dan nauke, Sajam knjiga i projekti međunarodne saradnje.

Osim toga organizovan je i radni sastanak sa gradonačelnikom Vrnjačke Banje, ali i sa pomoćnikom ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za inspekcijske poslove Bogoljubom Lazarevićem.

Naredni sastanak zakazan je za 20. jul u Smederevu.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2017/18. Centar za promociju nauke predstavlja jedanaesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI