Elementarijum i Danas

Od 10. maja dnevni list Danas svakodnevno prenosi odabrane priče sa CPN portala Elementarijum

danas
Naučnopopularni portal Centra za promociju nauke Elementarijum i dnevni list Danas započeli su 10. maja saradnju u okviru koje Danas u svom štampanom i internet izdanju svakodnevno prenosi odabrane kratke priče sa Elementarijuma.

Kroz ovakvu saradnju teme iz nauke koje su zanimljive i važne dolaze do većeg broja čitalaca i pokreću ih da potraže odgovore na svoja pitanja i postave nova.

Dnevni list Danas u rubrici Život prenosi tekstove koje je pisao veći broj autora, a pored najnovijih tekstova sa Elementarijuma čitaoci će moći da se podsete i onih koji su objavljeni ranijih godina.

Istražite tekstove sa Elementarijuma koje je preneo Danas

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI