Hipatija na ETF-u

Centar za promociju nauke i Elektrotehnički fakultet organizovali su u okviru projekta Hipatija 13. decembra za učenike posetu laboratorijama

Untitled

Centar za promociju nauke je u saradnji sa studenatima sa Elektrotehničkog fakulteta 13. decembra organizovao za đake iz gimnazije Petro Kuzmjak iz Ruskog Krstura i nekoliko beogradskih gimnazija posetu laboratorijama na Elektrotehničkom fakultetu. Poseta je bila organizovana u okiru projekta Hipatija u kome Centar za promociju nauke ima ulogu koordinatora za Srbiju.

Cilj posete bio je motivacija mladih da se zainteresuju za elektrotehničke nauke i upoznaju sa životom i radom na fakultetu kako bi stekli što uvid u to šta ih očekuje ako se opredela za studiranje i karijere u datim oblastima.

Poseta se završila neformalnim druženjem gimnazijalaca sa studentima u kultnom klubu elektrotehničkog fakulteta KST-u.

Untitled

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI