Kako do uspešnog projekta?

U četvrtak, 29. marta, u Naučnom klubu Beograd u okviru Horizonta četvrtkom razgovaralo se o dobrim praksama u pisanju projekataPicture1
Tema ovonedeljnog predavanja Horizont četvrtkom bila je posvećena primerima dobrih praksi u pristupanju međunarodnim fondovima i pisanju projekata.

U četvrtak, 29. marta, u prostorijama Naučnog kluba Centra za promociju nauke razgovarali smo o aktivnom projektu FOODStars sa dr Milicom Pojić, naučnom savetnicom iz Naučnog instituta za prehrambene tehnologije Univerziteta u Novom Sadu i koordinatorkom ovog projekta. Bilo je reči iskustvima i izazivima na koje je nailazila tokom projekta. Više projektu FOODStars.

Drugi sagovirnik bio je prof. dr Vasilije Petrović sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu koordinator projekta BanatFashion koji je ovom prilikom predstavio više projekata  finansiranih iz različitih fondova kao što su IPA projekti prekogranične saradnje i Erazmus+. Temu je usmerio na probleme sa kojima se suočavaju istraživači u tekstilnoj oblasti u Srbiji. Više o projektu BanatFashion

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI