Kreativna Evropa na FDU

Na Fakultetu dramskih umetnosti održan je info dan o projektima u okviru programa Kreativna Evropa

ivana4

U ponedeljak, 23. aprila, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu organizovan je info dan o programu Kreativna Evropa u organizaciji Instituta za pozorište, film, radio i televiziju FDU u saradnji sa Centrom za promociju nauke.

Lale1

Pod nazivom Evropski projekti u kulturi, nauci i umetnosti, ovaj događaj posvećen je programu Kreativna Evropa, procesu pisanja projekata za potprograme Kultura i MEDIA, uz prezentaciju finansijskog i administrativnog upravljanja projektima.

aleksandra3

Takođe, u posebnom delu programa predstavljene su uspešne priče programa Kreativna Evropa i Erazmus+, između ostalih i Art& Science i Quantum Music, na kojima je CPN jedan od partnera.

milena1

Na događaju su o svojim iskustvima sa projektima u okviru programa Kreativna Evropa, između ostalih, govorili i Milena Dragićević Šešić sa Fakulteta dramskih umetnosti, Dobrivoje Lale Erić i Marina Matović iz Centra za promociju nauke, Ivana Medić sa Muzikološkog instituta SANU, kao i predstavnici Deska Kreativna Evropa i projekta BE-OPEN (Erazmus+).

publika1

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI