Uključite se!

Prijavite se u bazu aktivnih pojedinaca i grupa Centra za promociju nauke

Jedna od misija Centra za promociju nauke je i da podrži promotere nauke u Republici Srbiji. Zbog toga je Centar otvorio mogućnost za sve pojedince i organizacije koji na razne načine formalno i neformalno promovišu i popularizuju nauku da se jave kako bi kasnije bili uključivani u razne programe i aktivnosti Centra.

Ukoliko ste osoba koja (pred)vodi školsku sekciju, dodatnu nastavu u školi, neformalnu grupu, udruženje građana, grupu na fakultetu, radite sa decom, radite u galeriji ili muzeju, bavite se novinarstvom, angažovani ste u državnoj instituciji… a to što radite ima veze sa naukom, ili njenom promocijom, upišite se u našu bazu aktivnih pojedinaca i grupa na adresi konkursi.cpn.rs/ljudi.

Što su opisi vaših aktivnosti i planova detaljniji, to će nama biti lakše da odaberemo one u koje možemo da vas uključimo u Centru za promociju nauke.

Dobrodošli!

U bazu fizičkih lica Centra za promociju nauke možete da se prijavite na adresi konkursi.cpn.rs/ljudi

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI