O poreklu čoveka

U utorak, 6. juna, u Naučnom klubu su održani Elementarni razgovori o poreklu čoveka_MMM3053

U Naučnom klubu u Beogradu u utorak, 6. juna, održani su Elementarni razgovori na temu ”Poreklo čoveka”. Program Elementarni razgovor pokrenut je krajem 2016. godine sa idejom da se teme iz časopisa Elementi prošire i da publika o njima razgovara sa autorima.

Tema ”Poreklo čoveka” objedinila je temate drugog i petog broja koji su se bavili poljoprivrednom evolucijom i izumrlim čovekovim precima. U Naučnom klubu su o ovim temama razgovarali i odgovarali na pitanja publike glavni i odgovorni urednik Elemenata Slobodan Bubnjević i pomoćnik urednika Nikola Zdravković.

_MMM3068

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2017/18. Centar za promociju nauke predstavlja jedanaesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI