Predstavljanje Elemenata u Leskovcu

Četrnaesti broj naučnopopularnog časopisa Elementi predstavljen je u Naučnom klubu Leskovac

Promocija aktuelnog broja ovog časopisa čiji je izdavač Centar za pomociju nauke, održana je u petak, 14. decembra.

O tekstovima koji se u njemu nalaze govorili su Ivan Umeljić, glavni urednik časopisa Elementi i rukovodilac Sektora za izdavaštvo i medijsku produkciju Centra za promociju nauke, i Đorđe Petrović, naučni novinar Centra za promociju nauke.

Tema ovog broja Elemenata je teorije zavere, ali se može pročitati još mnogo zanimljivih članaka, kao što su: Pripitomljavanje polarnih lisica, Ogrnute prašinom: najdalje galaksije u univerzumu, Polovi lično, Strip i psihijatrija, Mars na Zemlji, Zaboravljeni heroji priče o Enigmi, Misaoni eksperimenti, Intervju sa Ognjenom Rudovićem…

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI