Panel diskusija o internet bezbednosti

U Naučnom klubu Beograd 17. oktobra RNIDS organizovao panel diskusiju ”Problemi i rešenja internet bezbednosti”17_10_2017_ sajber bezbednost diskusija

Fondacija Registar nacionalnog internet domena Srbije organizovala je u okviru Evropskog meseca sajber bezbednosti u Naučnom klubu Beograd 17. oktobra panel diskusiju pod nazivom ”Problemi i rešenja internet bezbednosti”.

Na skupu su učestvovali Branko Stamenković, posebni tužilac za visokotehnološki kriminal iz Tužilaštva za VTK u Beogradu, Aleksandar Pavlović, sistem inženjer kompanije COMING iz Beograda, Žarko Kecić, v.d. direktora RNIDS-a i rukovodilac sektora IKT servisa, i Aleksandar Venedjuhin, istraživač iz Tehničkog centra za internet iz Rusije. Razgovor je moderirala dr Tamara Vučenović, urednica  i voditeljka emisije ”Digitalne ikone” na Radio Beogradu 2.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI