CPN u Ranovcu

Centar za promociju nauke učestvovao je u obeležavanju prve godišnjice postojanja i rada Naučnog kluba osnovne škole „Jovan Šerbanović“ u Ranovcu.

Picture1

Naučni klub u Ranovcu predstavlja 14. otvoreni Naučni klub i jedini u Srbiji koji se nalazi u sastavu osnovne škole. Sa ciljem da se rođendan proslavi na najbolju mogući način i pokaže da nauka nije bauk, demonstratori Centra za promociju nauke izveli su niz kratkih eksperimenata koji prikazuju naučne fenomene na zanimljiv način. Pored naučnog šoua izvedenog u prostorijama škole, mališani su imali priliku da kroz protočnu radionicu vežbaju svoje inženjerske sposobnosti.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI