Rezultati Javnog poziva

Upravni odbor Centra za promociju nauke usvojio je akt o finansiranju projekata promocije nauke, na osnovu završenog Javnog poziva

objavaa

Upravni odbor Centra za promociju nauke usvojio je akt o finansiranju projekata koji su prošli Javni poziv 2017, čime je i zvanično završen proces selekcije. Konačnu rang-listu projekata koji su za svoj rad dobili finansijsku pomoć možete pronaći ovde.

Potpisivanje ugovora za sve uspešne projekte biće organizovano tokom jula.

Javni poziv je ove godine bio organizovan u četiri projektne kategorije: programi promocije nauke u Naučnim klubovima (38 projekata je dobilo sredstva); projekti promocije nauke sa obuhvatom do 10.000 građana (7 uspešnih projekata); oni sa obuhvatom od preko 10.000 građana (4 uspešna projekta), kao i posebna kategorija za idejna rešenja za interaktivne eksponate u parkovima nauke (9 projekata koji su dobili sredstva).

Javni poziv je ove godine bio otvoren od 24. marta do 19. aprila, a preliminarni rezultati bili su objavljeni 16. maja.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI