Saradničko učenje

U Naučnom klubu Beograd okončan je prvi ciklus seminara o saradničkom učenju

saradnicko ucenje (1)

Početkom decembra okončan je prvi ciklus seminara „Saradničko učenje – učenje za savremeni život“, čiji je završni skup održan u subotu, 8. decembra, u prostorijama Naučnog kluba Beograd. Prilikom realizacije zadataka u okviru ovog online programa stručnog usavršavanja koji je podržao Centar za promociju nauke, polaznici su imali priliku da se upoznaju sa nizom zanimljivih i korisnih alata, kao i sa načinima na koje mogu isplanirati i ocenjivati saradničko učenje i motivisati učenici. Autori i realizatori programa su Mirjana Kokerić i Višnja Vasiljević.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI