Sastanak projekta PESHES u Beogradu


72215a5a-e29d-4214-a310-d74b94ff5092

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu održan je 22. decembra sastanak Radne grupe za indikatore.

Osnovni cilj sastanka je bio odabir indikatora na osnovu kojih bi se na objektivan, pouzdan način mogli doneti zaključci o kvalitetu visokoškolskih ustanova i sistema u Srbiji, te priprema plana njihove razrade za naredni period. Razgovarano je, takođe, i o modalitetu prikupljanja i obrade podataka, i potrebnog vremena za to u svetlu već postojećih funkcionalnih informacionih sistema univerziteta. Ispred Centra za promociju nauke, sastanku je prisustvovala Nataša Ćirić.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI