STEM School Label u Briselu

U Briselu, održan je sastanak projekta STEM School Label, na kome je Centar za promociju nauke jedan od partnera

Brussels_Panorama_(8293237603)

 

U okviru projekta STEM School Label u Briselu, održan je 3. maja sastanak partnera STEM School Label na kojoj su prisustvovali predstavnici Centra za promociju nauke. Na sastanku se radilo na utvrđivanju kriterijuma i razvoju alata za samoprocenu, potrebnih za akreditovanje STEM škola širom Evrope.

Cilj STEM School Label projekta je prepoznavanje i akreditovanje škola na evropskom nivou koje na inovativan način pristupaju podučavanju STEM predmeta. Na ovom evropskom projektu, CPN je partner zajedno sa kolegama iz Portugalije, Litvanije i Francuske, dok  projektom koordinira European Schoolnet, mreža Ministarstava prosvete iz 34 zemlje Evrope.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI