Novi v.d. direktora CPN-a

Uz prethodnu saglasnost ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Upravni odbor CPN-a imenovao je novog vršioca dužnosti direktora Centra dr Jovana Trifunovića

_MMM3453

Na sednici održanoj 1. juna 2017. godine, Upravni odbor Centra za promociju nauke imenovao je novog vršioca dužnosti direktora Centra za promociju nauke dr Jovana Trifunovića.

Prethodno je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević dao saglasnost na Predlog Upravnog odbora za razrešenje direktora Nemanje Đorđevića, kao i na predlog za imenovanje dr Jovana Trifunovića.

Dr Jovan Trifunović, novi v. d. direktora CPN-a, docent je na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. U bogatoj stručnoj biografiji ostvario je značajne naučne rezultate.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2017/18. Centar za promociju nauke predstavlja jedanaesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI