PRETPLATA
Prisutni na kioscima i u knjižarama širom Srbije Elementi se prodaju po po pristupačnoj ceni od 290 dinara. Međutim, najpovoljniji način kupovine je pretplata gde za 6 narednih brojeva plaćate samo 1600 dinara.

POJEDINAČNA PRODAJA
U internet prodavnici CPN možete poručiti nove brojeve ili kupiti primerke koje ste propustili. CPN nudi elementarni popust za komplet od 6 starih brojeva po ceni od samo 1500 dinara.

O Elementima

elementi

“Elementi” su časopis za promociju nauke.

Nakon četiri godine iskustva u organizaciji naučnopopularnih manifestacija, saradnje sa medijima i izveštavanja o nauci, Centar za promociju nauke predstavlja novu periodičnu publikaciju za čitanje, uživanje i kreativne ideje. Počev od juna 2015, “Elementi” izlaze dvomesečno, na 96 strana, u izdanju Centra za promociju nauke.

“Elementi” su dostupni.

Prisutni na skoro svim kioscima u Republici Srbiji, “Elementi” se prodaju po pristupačnoj ceni od 290 dinara. Pored toga, mogu se naći u svim većim knjižarama, u mreži pradavnica InMedio, kao i u Naučnom klubu CPN.
“Elementi” su ilustrovani.

Izrastao iz koncepta nagrađivanog naučnopopularnog portala Elementarijum, časopis “Elementi” je bogato vizuelno opremljen i dizajniran u duhu poslednjih estetskih trendova. Originalne ilustracije domaćih autora čine ga ne samo lepim, nego i jedinstvenim časopisom na domaćem tržištu.

“Elementi” su rasadnik autora.

Sa idejom da budu čvorište i rasadnik naučnog novinarstva u Srbiji i regionu, “Elementi” okupljaju najpoznatije naučnopopularne autore i naučne novinare iz brojnih domaćih i regionalnih medijskih kuća, ali i najtalentovanije mlade autore. Kvalitet i pouzdanost naučnih informacija proveravaju recenzenti iz vodećih naučnih ustanova u Republici Srbiji.

“Elementi” su zasnovani na znanju.

Mada obrađuje aktuelna zbivanja i nova naučna saznanja, sadržaj je pisan lepim jezikom, jasno i uzbudljivo. Urednički koncept „Elemenata“ utemeljen je na ideji da priče iz nauke žive u širem kontekstu, kroz pitanja koja se odnose na svakodnevicu i teme koje pobuđuju ličnu radoznalost. Namenjeni za uživanje u čitanju i razgledanju, “Elementi” su nova platforma za celoživotno učenje i jedno drugačije razumevanje sveta.

elementi275 Elementi2-275

Informacije o pretplati možete videti na sledećem linku.

Pišite nam na elementi@cpn.rs