Besplatne letnje radionice

Naučni klub Čačak organizuje besplatne letnje radionicePicture1

Naučni klub Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju će tokom jula i avgusta meseca organizovati besplatne radionice u Naučnom klubu i to:

1. Radionica – ZARONI RUKE U SVET NAUKE, vodi Olga Dukić, nastavnica fizike u OŠ „Vuk Karadžić“

2. Letnja muzička radionica – vodi Marija Tiosavljević, muzički pedagog u Muzičkoj školi „Dr Vojislav Vučković“

3. Lutkarske radionice – vodi nastavnik Miloljub Ristanović, zaposlen u OŠ „Ivo Andrić“ u Pranjanima

4. Ekološke radionice – „Naš grad, naše ogledalo“, vodi grupa nastavnika biologije, ekologije i geografije iz osnovnih i srednjih škola Grada Čačka.

Učešće dece u radionicama možete prijaviti na brojeve telefona 032320100, 0646424132 i 0646424133 ili putem mejla cacakrc@gmail.com

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI