Dan nauke u Ranovcu

U Naučnom klubu Ranovac 10. jula obeležen Dan nauke36961312_2010311779001484_6347002713254920192_n

U Naučnom klubu Ranovac su utorak, 10.jula, u okviru obeležavanja Dana nauke, realizovane tri radionice- jedna za učenike nižih razreda (Špageti kula) i dve za učenike starijih razreda OŠ ”Jovan Šerbanović” u Ranovcu, pod nazivom Elektromagnet i Kartezijanac.

Radionicu su, zajedno sa učenicima, realizovali nastavnik fizike Ljubomir Anđelić i učetiljice Sandra Antić, Slađana Milanović i Marija Radisavljević.

Obeležavanje Dana nauke propratili su i lokalni mediji.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI