Finansijska matematika

U Naučnom klubu Ranovac 31. maja održana je radionica ”Finansijska matematika”

IMG_20180531_101233

 

U okiviru manifestacije „Maj – mesec matematike“, u Naučnom klubu Ranovac je 31. maja održana radionica „Finansijska matematika“.

Radionicu su realizovali Krsto Masleša, nastavnik matematike i Sanja Stjepanović, pedagog, zaposleni u OŠ „Jovan Šerbanović“ u Ranovcu.

Učestvovalo je 15 učenika šestog, sedmog i osmog razreda, koji su podeljeni u grupe na interaktivan način naučili šta je potrošačka korpa.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI