Godišnjica Filozofskog fakulteta

U Naučnom klubu Niš 16. novembra održana dva predavanja u sklopu obeležavanja godišnjice Filozofskog fakulteta1280x0_800x600-Filozofski-fakultet

U Naučnom klubu Niš su 16. novembra održana dva predavanja u sklopu obeležavanja godišnjice Filozofskog fakulteta. Prof. dr Dragiša Bojović održao je predavanje na temu ”Sveti Sava i Mihajlo Pupin psaltirom do istine”, a msr Aleksandar Novaković na temu ”Izazovi vremena pred udžbeničkim kompletom za učenje srpskog jezika (kao stranog)”.

Predavanjima su prisustvovali studenti Filozofskog fakulteta i nastavnici niških škola.

 

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...



ELEMENTI