Letnja škola programiranja

Ovog leta u Naučnom klubu u Smederevu oržava se škola programiranja Web developmentletnja-skola-programiranja (6)

Nakon prošlogodišnje dobre prakse, i ovog leta se nastavlja škola programiranja u Naučnom klubu Smederevo. Kurs se sastoji iz dva dela frontend backend tako da se prvo rade osnove veba (HTTP protokol, statički i dinamički elementi veb stranica) – HTML, CSS, JavaScript a nakon toga i Bootstrap, Angular.JS, React.

Kurs je besplatan i namenjen učenicima srednjih škola koji nemaju nikakvo ili imaju minimalno znanje o veb programiranju.

Predavači su Aleksa Mišeljić i Nikola Marjanović, mladi programeri iz Smedereva.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI