Potpisivanje ugovora sa realizatorima projekata

U prostorijama Naučnog kluba Smederevo realizovaće se šest projekata koji su dobili sredstva preko Javnog poziva

22180018_1964933783750235_1688467766119498764_o

Na osnovu Javnog poziva Centra za promociju nauke za podnošenje prijava za finansijsku podršku projektima promocije i popularizacije nauke za 2017. godinu,  za kategoriju promocije nauke u naučnim klubovima, u prostorijama Naučnog kluba Smederevo realizovaće se šest projekata.

Projekti su namenjeni učenicima i nastavnicima smederevskih škola a u realizaciji učestvuju nastavnici osnovnih i srednjih škola, naučni radnici i profesori fakulteta. Realizacija svih projektnih aktivnosti planirana je za period od prvog oktobra 2017. do prvog jula 2018. godine.

U prostorijama Regionalnog centra i Naučnog kluba Smederevo u ponedeljak, 2. oktobra, potpisani su ugovori sa realizatorima projekata.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI