Učenje kroz igru

U Naučnom klubu u Smederevu održan seminar za nastavnike o učenju kroz igru

m3-Ucenje kroz igru (2)

U okviru manifestacije Maj mesec matematike u Naučnom klubu u Smederevu održan je seminar za nastavnike ”Učenje kroz igru pomoću interaktivnih elektronskih vežbi”.

Seminar su realizovale Nevena Perić i Sonja Miletić. Cilj seminara je osposobljavanje nastavnika za kreiranje interaktivnih elektronskih vežbi, ali i pokazivanje značaja učenja kroz igru i brze povratne informacije za kvalitet procesa učenja i uvažavanje različitih nivoa postignuća prilikom kreiranja vežbi.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI