Zanimljiva geografija u Čačku

U Naučnom klubu u Čačku u sredu, 5. oktobra, održaće se radionica Zanimljiva geografija

globes-918929_960_720

U Naučnom klubu u Čačku, u sredu, 5. oktobra, održaće se dvočasovna radionica Zanimljiva geografija. Početak je zakazan za 9 časova, a radionicu vodi Vladimir Majstorović, profesor geografije u Prehrambeno ugostiteljskoj školi u Čačku.

Ciljna grupa su učenici sedmog razreda, a teme koje će se obrađivati se prvenstveno odnose na turizam. Učenici će kroz rad razvijati svest o funkcionisanju turizma i uzrocima turističkih kretanja. Osim toga, učenici će na radionici upoznati i dobre prakse u uređivanju parkova, turističkih mesta i lokaliteta i tako razviti svest o načinima poboljšanja i ulepšavanja prostora.

Učesnici radionice će učestvovati i u diskusijama i moći će da iznesu svoje ideje i stavove o tome šta turističko mesto treba da sadrži, a za kraj je planiran kviz znanja ”Koliko poznajem turistička mesta?”.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI