Info dani programa Horizont 2020 – hrana i zdravlje

U Briselu će tokom novembra i decembra 2017. godine biti održani Info dani programa Horizont 2020 posvećeni oblasti hrane i zdravlja

h2020_EU-projekti_EU-fondovi

Info nedelja posvećena otvorenim pozivima u oblasti bezbednosti hrane, održive poljoprivrede i šumarstva, morkse i pijaće vode, kao i biotehnologija biće održana od 14. do 17. novembra 2017. godine u Briselu. Ovaj događaj zajednički organizuju Izvršna agencija za istraživanje (REA), Direkcija za istraživanje i inovacije (DG RTD), kao i Direkcija za poljoprivredu u ruralni razvoj Evropske komisije.

Istražite više o programu info nedelje.

Info dani posvećeni otvorenim pozivima u oblasti zdravlja, demografije i unapređenja kvaliteta života biće održani od 7. do 8. decembra 2017. godine u Briselu. Tokom ova dva dana biće reči o temama otvorenih poziva, kao i o rokovima za podnošenje projektnih aplikacija.

Istražite više o programu info dana.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI