Otvoren konkurs Japanske fondacije

Otvoren konkurs Japanske fondacije za grantove u oblasti kulturno-umetničke i intelektualne razmene za period od 1. aprila 2018. do 31. marta 2019. godine

Culture Shock Japan

Japanska fondacija i Ambasada Japana u Republici Srbiji pozivaju sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da se prijave na konkurs Japanske fondacije za grantove u oblasti kulturno-umetničke i intelektualne razmene za period od 1. aprila 2018. do 31. marta 2019. godine.

Svi zainteresovani treba da obrate pažnju na trajanje konkursa za koji se odlučuju jer prijavni rok nije isti za sve programe. Neophodno je dobro proučiti sledeći priručnik: Japan Foundation Program Guidelines 2018-2019. Popunjene aplikacije dostaviti Ambasadi Japana u Republici Srbiji najkasnije nedelju dana pre zvaničnog kraja konkursa, na adresu: Ambasada Japana u Republici Srbiji Odeljenje za kulturu i medije Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd.

Nakon što pošaljete dokumentaciju, potrebno je da telefonom kontaktirate odeljenje za kulturu Ambasade Japana radi verifikacije prijema. Obratite pažnju da svaki konkurs ima svoj rok za dostavu dokumentacije. Više informacija možete pronaći na sajtu Japanske fondacije.

Elementi

NOVA CPN IZDANJA

Zima 2018/19. Centar za promociju nauke predstavlja petnesti broj časopisa Elementi.
Istražite više...

Izložbe

nauka kao događaj

Naučnopopularne CPN manifestacije i izložbe su masovne, uzbudljive i dostupne svakom. Roboti, šume, životinje, CERN, nove tehnologije i naravno, matematika, iz sezone u sezonu pokreću novi talas interakcije, zabave i znanja.

Istražite više...

Tribine

nauka kroz razgovor

Naučnopopularne CPN tribine su uvek zgodna prilika da provedete veče na kvalitetan način. Brižljivo producirane, sa zanimljivim, aktuelnim naučnim temama i uglednim sagovornicima, CPN tribine izazivaju pažnju medija i privlače veliki broj posetilaca.

Istražite više...

Planetarijum

nauka na putu

Mobilni CPN planetarijum je jedan od najznačajnijih programa Centra. Planetarijum obilazi gradove širom Republike Srbije, donoseći znanje, radost i nove horizonte za đake u udaljenim krajevima.

Istražite više...ELEMENTI